Guess

Watch Venus GW0118L5 White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Siliconen
Merk Guess
Merk kleurnaam White
Merk product code GW0118L5
Serie Venus
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Watch Venus GW0118L5 van Guess een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 39 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge de ideale maat voor een subtiele en elegante uitstraling. De goudkleurige kast geeft een luxe touch aan het geheel, terwijl het witte wijzerplaat zorgt voor een frisse en tijdloze look.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder mineraalglas dat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave, terwijl de waterbestendigheid van 5 ATM ervoor zorgt dat je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenbuien.

De Watch Venus GW0118L5 is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel om te dragen. Het horlogebandje is gemaakt van siliconen, wat zorgt voor een zachte en flexibele pasvorm om je pols. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de GW0118L5 uit de Venus serie laten ze wederom zien waarom ze een favoriet zijn onder fashion liefhebbers.

Met zijn ronde vorm en het subtiele merklogo op de wijzerplaat is dit horloge een tijdloze toevoeging aan je sieradencollectie. Of je nu een casual of een formele look wilt creëren, de Watch Venus GW0118L5 van Guess is de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies