Guess

Watch Tri Glitz W1142L1 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Guess
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code W1142L1
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Watch Tri Glitz W1142L1 van Guess een absolute aanrader! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 10 mm heeft dit horloge een elegante en vrouwelijke uitstraling.

De zilverkleurige horlogekast en de zilverkleurige wijzerplaat geven dit horloge een tijdloze en chique uitstraling. Het mineraalglas zorgt niet alleen voor een helder zicht op de wijzerplaat, maar biedt ook de nodige bescherming tegen krassen en stoten. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat dit horloge altijd nauwkeurig de tijd aangeeft.

Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of als je het horloge draagt tijdens het handen wassen. Dit horloge is gemaakt van roestvrij staal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

De Watch Tri Glitz W1142L1 is een product van Guess, een gerenommeerd merk in de modewereld. De zilverkleurige afwerking geeft dit horloge een extra touch of glamour. Met de ronde vorm past dit horloge perfect om elke pols en is het een echte eyecatcher om jouw pols.

Maak een statement met de Watch Tri Glitz W1142L1 van Guess en laat jouw persoonlijke stijl stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies