Guess

Watch Solar W1070L2 Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Guess
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code W1070L2
Vorm Rond

De Watch Solar W1070L2 is een prachtig dameshorloge van het merk Guess. Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge perfect voor vrouwen die houden van een elegante en tijdloze stijl. De goudkleurige kast en wijzerplaat geven het horloge een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming.

Het horloge heeft een quartz uurwerk, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Daarnaast is het waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen zonder je zorgen te maken.

De Watch Solar W1070L2 is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het merk Guess staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De goudkleurige details geven het horloge een extra vleugje glamour.

Met zijn ronde vorm en goudkleurige accenten is de Watch Solar W1070L2 een tijdloos accessoire dat elke outfit compleet maakt. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse look wilt opfleuren, dit horloge voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies