Guess

Watch Premier GW0330G3 Zilverkleurig Rosegoudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Metaal
Merk Guess
Merk kleurnaam Zilverkleurig Rosegoudkleurig
Merk product code GW0330G3
Serie Premier
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Watch Premier GW0330G3 van Guess echt iets voor jou. Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een prachtige roségoudkleurige kast. Met een diameter van 45 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge een opvallende toevoeging aan je pols.

Het horloge heeft een blauwe wijzerplaat die mooi contrasteert met de roségoudkleurige kast. Het mineraalglas zorgt ervoor dat je horloge goed beschermd is tegen krassen en stoten. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

De Watch Premier GW0330G3 is waterbestendig tot 3 ATM, wat betekent dat je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenbuien. Het horloge is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Dit horloge is onderdeel van de Premier serie van Guess en draagt de productcode GW0330G3. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De zilverkleurige en roségoudkleurige details geven dit horloge een luxe uitstraling.

Met de Watch Premier GW0330G3 om je pols ben je altijd bij de tijd en maak je een fashion statement. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies