Guess

Watch Phoenix GW0202G2 Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Bruin
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Siliconen
Merk Guess
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code GW0202G2
Serie Phoenix
Vorm Rechthoekig

De Watch Phoenix GW0202G2 is een stijlvol herenhorloge dat behoort tot de categorie Analoge horloges. Met een kastdiameter van 43 mm en een dikte van 10 mm heeft dit horloge een robuuste uitstraling. De bruine kleur van de horlogekast geeft het een klassieke en tijdloze look.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het uurwerk van dit horloge is van het quartz-type, wat betekent dat het nauwkeurig en betrouwbaar is. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en lichte wateractiviteiten.

De wijzerplaat van dit horloge heeft een prachtige blauwe kleur die contrasteert met de bruine kast. Dit geeft het horloge een opvallende en unieke uitstraling. Het horlogebandje is gemaakt van siliconen, wat zorgt voor comfort en flexibiliteit tijdens het dragen.

Dit horloge is van het merk Guess, een bekend en gewaardeerd merk in de modewereld. De bruine kleurnaam van het merk sluit perfect aan bij de kleur van de horlogekast. De productcode van dit horloge is GW0202G2 en het behoort tot de Phoenix-serie. De rechthoekige vorm van het horloge geeft het een moderne en eigentijdse uitstraling.

Met de Watch Phoenix GW0202G2 haal je een prachtig herenhorloge in huis dat zowel stijlvol als functioneel is. Het is een perfect accessoire om je outfit compleet te maken en je persoonlijke stijl te laten zien. Bestel dit horloge vandaag nog en geniet van de tijdloze elegantie die het met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies