Guess

Watch Mod Heavy Metal Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig Niet waterdicht
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Guess
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code W1117L1
Vorm Rechthoekig

De Watch Mod Heavy Metal is een prachtig dameshorloge dat perfect past bij elke gelegenheid. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 8 mm, heeft dit horloge een elegante en verfijnde uitstraling. De zilverkleurige horlogekast en de zilverkleurige wijzerplaat geven een tijdloze en stijlvolle look. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het horloge tegen krassen.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Hoewel het niet waterdicht is, is het perfect voor dagelijks gebruik en zal het je outfit compleet maken. Het rechthoekige ontwerp voegt een uniek en modern element toe aan dit horloge.

Gemaakt van roestvrij staal, is dit horloge van hoge kwaliteit en gaat het lang mee. Het is ontworpen door het bekende merk Guess, dat bekend staat om zijn stijlvolle en trendy producten. De zilverkleurige afwerking geeft een luxe uitstraling aan dit horloge.

Met de productcode W1117L1 is dit horloge gemakkelijk te vinden en te bestellen. Het is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Voeg de Watch Mod Heavy Metal toe aan je collectie en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies