Guess

Watch Lady Frontier GW0044L1 Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Paars
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Guess
Merk kleurnaam Silver
Merk product code GW0044L1
Serie Lady Frontier
Vorm Rond

De Watch Lady Frontier GW0044L1 is een prachtig analoog horloge voor dames. Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge de perfecte maat voor elke pols. De paarse kleur van de horlogekast geeft een opvallende en stijlvolle uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 5 ATM is dit horloge ook geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of douchen.

De zilverkleurige wijzerplaat van dit horloge geeft een klassieke en tijdloze uitstraling. Het horlogebandje is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de GW0044L1 is daar geen uitzondering op.

De Lady Frontier serie van Guess is speciaal ontworpen voor zelfverzekerde en modebewuste vrouwen. Met een ronde vorm is dit horloge een elegante toevoeging aan elke outfit. Met de GW0044L1 om je pols ben je altijd bij de tijd, zowel letterlijk als figuurlijk.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies