Guess

Watch Heiress GW0407L3 Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roségoudkleurig
Materiaal Siliconen
Merk Guess
Merk kleurnaam Pink
Merk product code GW0407L3
Serie Heiress
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Watch Heiress GW0407L3 van Guess echt iets voor jou! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 38 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge de perfecte maat voor elke pols. De roségoudkleurige kast geeft een luxe uitstraling en de mineraal glazen behuizing zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het altijd nauwkeurig de tijd zal weergeven. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of in de regen lopen.

De roségoudkleurige wijzerplaat geeft een elegante en trendy uitstraling aan dit horloge. De siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm en is perfect voor dagelijks gebruik. Het horloge is van het bekende merk Guess en heeft de productcode GW0407L3.

De Watch Heiress GW0407L3 is onderdeel van de Heiress serie en heeft een klassieke ronde vorm. Met dit horloge om je pols ben je altijd bij de tijd en straal je stijl en klasse uit. Bestel nu en maak een statement met dit prachtige Guess horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies