Guess

Watch Frontier W0799G2 Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 48 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Guess
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code W0799G2
Vorm Rond

De Watch Frontier W0799G2 is een stijlvol horloge voor heren dat perfect past bij elke gelegenheid. Met een kastdiameter van 48 mm en een dikte van 13 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De goudkleurige kast en wijzerplaat stralen luxe uit, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken over waterschade tijdens het wassen van je handen of een regenbui. Het ronde ontwerp en het gebruik van roestvrij staal als materiaal geven dit horloge een moderne en tijdloze uitstraling.

Guess, een bekend merk in de modewereld, heeft dit horloge ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De goudkleurige afwerking van zowel de kast als het merklogo geeft een extra touch aan dit horloge. Met de productcode W0799G2 weet je zeker dat je een authentiek Guess-horloge in handen hebt.

Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt upgraden, de Watch Frontier W0799G2 is de perfecte keuze. Voeg dit goudkleurige horloge toe aan je collectie en maak een statement met je polsaccessoires.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies