Guess

Watch Chelsea W0647L7 Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 30 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Guess
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code W0647L7
Vorm Rond

Met de Watch Chelsea W0647L7 van Guess voeg je een vleugje glamour toe aan je pols. Dit analoge horloge is speciaal ontworpen voor dames en heeft een elegante uitstraling. De goudkleurige horlogekast met een diameter van 30 mm en een dikte van 8 mm geeft dit horloge een stijlvolle en tijdloze look.

Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat, terwijl het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken over waterschade tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of lichte regenbuien.

De zilverkleurige wijzerplaat vormt een prachtig contrast met de goudkleurige kast en de roestvrijstalen band. Het materiaal van dit horloge is van hoge kwaliteit en zorgt voor een comfortabele pasvorm. De ronde vorm van de Watch Chelsea W0647L7 geeft het een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met dit horloge van Guess maak je een fashion statement en laat je zien dat je oog hebt voor stijl en kwaliteit. De goudkleurige details en het merklogo op de wijzerplaat maken dit horloge een echte eyecatcher. Bestel nu de Watch Chelsea W0647L7 en geef je outfit een luxe en trendy touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies