Guess

Watch Briljant GW0384L1 Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 25 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Guess
Merk kleurnaam Silver
Merk product code GW0384L1
Serie Briljant
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een prachtig horloge dat perfect bij jouw stijl past? Dan is de Watch Briljant GW0384L1 van Guess een absolute must-have! Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 25 mm en een kastdikte van 8 mm heeft dit horloge een elegante en verfijnde uitstraling. De zilverkleurige kast en zilverkleurige wijzerplaat geven het horloge een tijdloze en stijlvolle look.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat dit horloge altijd nauwkeurig de tijd weergeeft.

Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of het horloge draagt tijdens het zwemmen. Dit horloge is gemaakt om tegen een stootje te kunnen.

De Watch Briljant GW0384L1 is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en draagt het bekende merk Guess. De kleur van het merk is zilver en de productcode is GW0384L1. Dit horloge behoort tot de Briljant serie en heeft een unieke rechthoekige vorm.

Met de Watch Briljant GW0384L1 van Guess om je pols ben je verzekerd van een stijlvol accessoire dat je outfit compleet maakt. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en laat jezelf stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies