Guess

Watch Atlas W0668G5 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Guess
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code W0668G5
Vorm Rond

De Watch Atlas W0668G5 is een stijlvol herenhorloge dat perfect is voor elke gelegenheid. Met zijn zwarte horlogekast en ronde vorm straalt dit horloge een tijdloze elegantie uit. De kast heeft een diameter van 45 mm en een dikte van 12 mm, waardoor het horloge een opvallende aanwezigheid heeft om uw pols.

Dit horloge is voorzien van een chronograaffunctie, waarmee u nauwkeurig de tijd kunt meten. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat u altijd kunt vertrouwen op de precisie van dit horloge. Bovendien is het horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het bestand is tegen spatwater en regen.

De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de zilveren wijzers en indexen, waardoor het gemakkelijk is om de tijd af te lezen. Het mineraalglas beschermt de wijzerplaat tegen krassen en stoten, waardoor uw horloge er altijd als nieuw uitziet.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de productcode W0668G5 weet u zeker dat u een authentiek Guess-horloge in handen heeft.

Of u nu een formele gelegenheid bijwoont of gewoon uw dagelijkse stijl wilt verbeteren, de Watch Atlas W0668G5 is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg dit prachtige horloge toe aan uw collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies