Guess

Guess Watch Heavy Metal Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 47 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig Niet waterdicht
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Guess
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code W1274L1
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij jouw outfit? Dan is de Guess Watch Heavy Metal echt iets voor jou! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 47 mm en een dikte van 9 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zilverkleurige kast geeft het horloge een elegante uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Houd er echter rekening mee dat dit horloge niet waterdicht is. Het zilverkleurige wijzerplaat past perfect bij de rest van het horloge en geeft een moderne touch aan je look.

Dit Guess horloge is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De zilverkleurige afwerking van het merk en de productcode W1274L1 geven het horloge een unieke uitstraling. De vierkante vorm voegt een vleugje originaliteit toe aan het ontwerp.

Met de Guess Watch Heavy Metal ben je verzekerd van een trendy en betrouwbaar horloge dat perfect past bij elke gelegenheid. Bestel nu en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies