Gc Watches

Gc Fusion Lady Watch Y96003L1MF Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Gc Watches
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code Y96003L1MF
Serie Gc Fusion Lady
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Gc Fusion Lady Watch Y96003L1MF is een prachtig horloge voor dames. Met een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 8 mm is dit horloge perfect voor dagelijks gebruik. De zilverkleurige kast en de zilverkleurige wijzerplaat geven een stijlvolle uitstraling aan dit horloge.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 10 ATM is dit horloge ook geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De Gc Fusion Lady Watch Y96003L1MF is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en luxe uitstraling. Het horloge is van het merk Gc Watches en heeft de kleurnaam zilverkleurig. De productcode van dit horloge is Y96003L1MF en het behoort tot de serie Gc Fusion Lady.

De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge gemakkelijk om en af te doen is. De ronde vorm van het horloge geeft een klassieke en tijdloze uitstraling. Met de Gc Fusion Lady Watch Y96003L1MF ben je altijd stijlvol en bij de tijd.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies