Gc Watches

Gc Elite Z06001G7MF Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Roestvrij staal
Merk Gc Watches
Merk kleurnaam Black
Merk product code Z06001G7MF
Serie Gc Elite
Type sluiting Kliksluiting
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Gc Elite Z06001G7MF een uitstekende keuze. Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een rechthoekige vorm die direct de aandacht trekt.

Met een horlogekast diameter van 36 mm en een dikte van 12 mm, heeft dit horloge de ideale afmetingen om comfortabel om je pols te dragen. De zilverkleurige kast en de blauwe wijzerplaat geven het horloge een moderne uitstraling.

Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en het glas is van mineraal, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdweergave, terwijl de waterbestendigheid van 5 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten, zoals handen wassen en lichte regenbuien.

De Gc Elite Z06001G7MF is afkomstig van het gerenommeerde merk Gc Watches, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Het horloge heeft een kliksluiting, waardoor het gemakkelijk om en af te doen is.

Met zijn elegante design en hoogwaardige materialen is de Gc Elite Z06001G7MF het perfecte accessoire om je outfit compleet te maken. Bestel nu en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies