G-SHOCK

Women G-Squad GMD-B800-1ER zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 15 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Kleur hardware Roségoudkleurig
Materiaal Kunststof
Merk G-Shock
Merk kleurnaam zwart
Merk product code GMD-B800-1ER
Serie G-SHOCK WOMEN G-SQUAD
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Women G-Squad GMD-B800-1ER van G-Shock echt iets voor jou! Dit digitale horloge heeft een robuuste uitstraling en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een horlogekast diameter van 45 mm en een dikte van 15 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het horloge een moderne en trendy uitstraling. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat.

Dit horloge werkt op quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 20 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen en snorkelen.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge geeft een stoere en sportieve look. De roségoudkleurige hardware zorgt voor een elegant contrast en maakt dit horloge een echte eyecatcher. Het horlogebandje is gemaakt van kunststof en sluit met een gesp.

De Women G-Squad GMD-B800-1ER behoort tot de G-SHOCK WOMEN G-SQUAD serie. Met zijn ronde vorm en trendy design past dit horloge perfect bij de moderne vrouw die houdt van een actieve levensstijl.

Laat jezelf zien met dit geweldige horloge van G-Shock. Bestel nu de Women G-Squad GMD-B800-1ER en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies