G-SHOCK

G-Squad GBA-900UU-5AER Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 48 mm
Horloge kast dikte 16 mm
Horloge kleur kast Taupe
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Resin
Merk G-Shock
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code GBA-900UU-5AER
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Dan is de G-Squad GBA-900UU-5AER van G-Shock echt iets voor jou! Dit digitale horloge is speciaal ontworpen voor heren en heeft een robuuste uitstraling.

Met een kastdiameter van 48 mm en een dikte van 16 mm is dit horloge een echte eyecatcher om je pols. De taupekleurige kast geeft het horloge een unieke en trendy uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen en stoten. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, zodat je altijd op tijd bent.

De G-Squad GBA-900UU-5AER is waterbestendig tot 20 ATM, wat betekent dat je er zonder zorgen mee kunt zwemmen en snorkelen. De zwarte wijzerplaat contrasteert mooi met de taupekleurige kast en geeft het horloge een moderne uitstraling.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig resin materiaal, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele draagervaring. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

Met de G-Squad GBA-900UU-5AER van G-Shock ben je altijd bij de tijd, zowel qua stijl als functionaliteit. Bestel dit trendy horloge vandaag nog en maak een statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies