G-SHOCK

Classic GA-2100-4AER rood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Rood
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Rood
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Kunststof
Merk G-Shock
Merk kleurnaam rood
Merk product code GA-2100-4AER
Serie G-SHOCK Classic
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Classic GA-2100-4AER van G-Shock precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 45 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge de ideale maat voor elke pols. De opvallende rode kleur van de horlogekast geeft een trendy en gedurfde uitstraling, terwijl het zilverkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 20 ATM hoef je je geen zorgen te maken over het horloge tijdens het zwemmen of snorkelen.

De wijzerplaat van dit horloge is ook rood, wat zorgt voor een harmonieus geheel. De kunststof behuizing zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort. De Classic GA-2100-4AER behoort tot de G-SHOCK Classic serie, wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De sluiting van dit horloge is een gesp, wat zorgt voor een eenvoudige en veilige bevestiging om je pols. De ronde vorm van het horloge geeft een tijdloze en klassieke uitstraling. Met de merknaam G-Shock en de productcode GA-2100-4AER weet je dat je een horloge van hoge kwaliteit in handen hebt.

Met de Classic GA-2100-4AER van G-Shock ben je verzekerd van een modieus en functioneel horloge dat perfect past bij elke gelegenheid. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je pols!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies