G-SHOCK

Classic GA-140-1A1ER zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 51 mm
Horloge kast dikte 16 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Kleur hardware Zwart
Materiaal Kunststof
Merk G-Shock
Merk kleurnaam zwart
Merk product code GA-140-1A1ER
Serie G-SHOCK Classic
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Classic GA-140-1A1ER van G-Shock echt iets voor jou. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en heeft een indrukwekkende uitstraling.

Met een kastdiameter van 51 mm en een kastdikte van 16 mm is dit horloge een echte eyecatcher om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast en de wijzerplaat geeft het horloge een stoere en tijdloze uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurige tijdmetingen hebt. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 20 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De Classic GA-140-1A1ER heeft een zwarte kunststof band en hardware, wat perfect past bij de rest van het horloge. Het merk G-Shock staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met de productcode GA-140-1A1ER weet je zeker dat je een authentiek G-Shock horloge in handen hebt.

Deze G-SHOCK Classic serie is ontworpen voor mannen die houden van een robuuste en sportieve stijl. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke uitstraling, terwijl de moderne details zorgen voor een eigentijdse twist.

Met de Classic GA-140-1A1ER om je pols ben je altijd bij de tijd en maak je een statement. Bestel dit geweldige horloge vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies