G-SHOCK

Basic GXW-56-1AER Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 53 mm
Horloge kast dikte 17 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Merk G-Shock
Merk kleurnaam Black
Merk product code GXW-56-1AER
Serie Basic
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Basic GXW-56-1AER is een digitaal horloge dat perfect is voor volwassenen. Met een horlogekast diameter van 53 mm en een dikte van 17 mm, heeft dit horloge een indrukwekkende aanwezigheid om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een stoere uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 20 ATM kun je dit horloge zonder zorgen dragen tijdens activiteiten in en rondom water. De zwarte wijzerplaat voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is dit horloge comfortabel om te dragen en licht van gewicht. Het merk G-Shock staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en de Basic GXW-56-1AER is daar geen uitzondering op. Met de productcode GXW-56-1AER en de merknaam "Black" is dit horloge een tijdloze toevoeging aan je collectie.

De Basic serie van G-Shock biedt een eenvoudig en klassiek ontwerp, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een horloge dat zowel stijlvol als functioneel is. Met een gesp als sluiting en een ronde vorm, past dit horloge moeiteloos bij elke outfit en gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies