G-SHOCK

Basic GW-B5600BC-1BER Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Merk G-Shock
Merk kleurnaam Black
Merk product code GW-B5600BC-1BER
Serie Basic
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol digitaal horloge dat perfect is voor volwassenen? Dan is de Basic GW-B5600BC-1BER van G-Shock precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van 13 mm heeft dit horloge een slanke en moderne uitstraling. De zwarte kleur van de horlogekast en de wijzerplaat geeft een tijdloze en elegante look. Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Bovendien is het horloge waterbestendig tot 20 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen. De kunststof band zorgt voor een comfortabele pasvorm en de gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

De Basic GW-B5600BC-1BER behoort tot de Basic serie van G-Shock en is een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en trendy horloge. Met de merknaam "Black" en de productcode GW-B5600BC-1BER is dit horloge een echte eyecatcher. De ronde vorm van de kast geeft een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met de Basic GW-B5600BC-1BER van G-Shock ben je altijd bij de tijd, zowel qua stijl als functionaliteit. Bestel dit horloge vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies