G-SHOCK

Basic GMA-S2100SK-4AER Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Roze
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roze
Materiaal Kunststof
Merk G-Shock
Merk kleurnaam Purple
Merk product code GMA-S2100SK-4AER
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Basic GMA-S2100SK-4AER van G-Shock precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge de ideale maat voor dagelijks gebruik. De opvallende roze kleur van de horlogekast geeft een speelse en trendy uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming.

Dit horloge is uitgerust met een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 20 ATM kun je dit horloge zonder zorgen dragen tijdens het zwemmen of snorkelen. De roze wijzerplaat voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan het geheel, terwijl het ronde ontwerp en het gebruik van kunststof als materiaal zorgen voor een comfortabele pasvorm.

De Basic GMA-S2100SK-4AER is een must-have accessoire voor elke fashion-forward volwassene. Met het merk G-Shock ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De paarse kleurnaam van dit horloge, samen met de productcode GMA-S2100SK-4AER, maakt het gemakkelijk om dit specifieke model te vinden en te onderscheiden van andere horloges.

Wacht niet langer en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie. Bestel de Basic GMA-S2100SK-4AER vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en mode.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies