G-SHOCK

Basic GA-100B-7AER White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 51 mm
Horloge kast dikte 16 mm
Horloge kleur kast Wit
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Merk G-Shock
Merk kleurnaam White
Merk product code GA-100B-7AER
Serie Basic
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Basic GA-100B-7AER van G-Shock precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 51 mm en een dikte van 16 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De witte kleur van de horlogekast geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het altijd nauwkeurig de tijd zal weergeven. Met een waterbestendigheid van 20 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of wilt gaan zwemmen. De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de witte kast en voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De Basic GA-100B-7AER is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort. Het merk G-Shock staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de gespsluiting kun je het horloge eenvoudig om- en afdoen, terwijl de ronde vorm een tijdloze uitstraling geeft.

Laat jezelf opvallen met de Basic GA-100B-7AER van G-Shock. Met zijn witte kleur en opvallende design is dit horloge een must-have voor elke fashion-forward volwassene. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je pols!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies