G-SHOCK

Basic AWG-M100B-1AER Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 14 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Merk G-Shock
Merk kleurnaam Black
Merk product code AWG-M100B-1AER
Serie Basic
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Basic AWG-M100B-1AER van G-Shock precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 46 mm en een dikte van 14 mm heeft dit horloge een indrukwekkende aanwezigheid om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft een stoere uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het altijd nauwkeurig de tijd zal weergeven. Met een waterbestendigheid van 20 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regenbuien of watersportactiviteiten. De zwarte wijzerplaat voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De Basic AWG-M100B-1AER is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort. Het merk G-Shock staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De zwarte kleurnaam "Black" past perfect bij de uitstraling van dit horloge.

Met de productcode AWG-M100B-1AER en de serie "Basic" is dit horloge een tijdloze toevoeging aan je collectie. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten. De ronde vorm van de kast geeft een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met de Basic AWG-M100B-1AER van G-Shock heb je niet alleen een betrouwbaar horloge, maar ook een stijlvol accessoire dat elke outfit compleet maakt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies