Fossil

Stella Mini ES5138 2-Tone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 30 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Fossil
Merk kleurnaam 2-Tone
Merk product code ES5138
Serie Stella Mini
Vorm Rond

De Stella Mini ES5138 is een prachtig analoog horloge voor dames. Met een kastdiameter van 30 mm en een dikte van 9 mm is dit horloge perfect voor dagelijks gebruik. De goudkleurige kast geeft het horloge een elegante uitstraling, terwijl het zilverkleurige wijzerplaat een stijlvol contrast creëert.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt.

De Stella Mini ES5138 is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een langdurige glans en stevigheid. Het horloge is van het bekende merk Fossil en heeft de kleurnaam "2-Tone". De productcode van dit horloge is ES5138 en het behoort tot de Stella Mini serie. De ronde vorm van het horloge geeft het een tijdloze en klassieke uitstraling.

Met de Stella Mini ES5138 om je pols ben je altijd stijlvol en bij de tijd. Dit horloge is een perfecte aanvulling op elke outfit en een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies