Fossil

Scarlette Mini ES4899 Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 32 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Roestvrij staal
Merk Fossil
Merk kleurnaam Multi
Merk product code ES4899
Serie Scarlette Mini
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Scarlette Mini ES4899 van Fossil een absolute must-have! Dit prachtige dameshorloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een diameter van 32 mm, waardoor het subtiel om je pols valt. Met een dikte van 10 mm is dit horloge slank en elegant.

De goudkleurige kast van de Scarlette Mini ES4899 straalt luxe uit en trekt direct de aandacht. Het mineraalglas zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak, waardoor je horloge er altijd als nieuw uitziet. Dankzij het quartz uurwerk ben je verzekerd van een nauwkeurige tijdsweergave.

Maak je geen zorgen over waterbeschadiging, want de Scarlette Mini ES4899 is waterbestendig tot 5 ATM. Dit betekent dat je het horloge kunt dragen tijdens het handen wassen of bij lichte regenbuien. De blauwe wijzerplaat geeft een speels contrast met de goudkleurige kast en zorgt voor een opvallende uitstraling.

Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Fossil, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. De Scarlette Mini ES4899 is onderdeel van de Scarlette Mini serie en heeft een unieke merkkleurnaam: Multi. Met de productcode ES4899 weet je zeker dat je het juiste horloge hebt gevonden.

Laat jezelf stralen met de Scarlette Mini ES4899 van Fossil. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies