Fossil

Neutra Minimalist FS5887 Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Rood
Materiaal Roestvrij staal
Merk Fossil
Merk kleurnaam Silver
Merk product code FS5887
Serie Neutra Minimalist
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Neutra Minimalist FS5887 van Fossil precies wat je nodig hebt. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en heeft een minimalistisch design dat direct in het oog springt.

Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge de ideale maat voor heren. De zilverkleurige kast geeft het horloge een tijdloze uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen.

Het Neutra Minimalist FS5887 horloge is voorzien van een betrouwbaar quartz uurwerk, waardoor je altijd nauwkeurige tijdmeting hebt. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regen of spatten, en kun je het horloge zelfs dragen tijdens het zwemmen.

De opvallende rode wijzerplaat voegt een vleugje kleur toe aan dit verder minimalistische horloge. Het horlogebandje is gemaakt van roestvrij staal, wat niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook lang meegaat.

De Neutra Minimalist FS5887 is een product van het bekende merk Fossil, dat bekend staat om zijn hoogwaardige horloges. Met de merkkleur "Silver" en de productcode "FS5887" is dit horloge gemakkelijk te herkennen en te onderscheiden van andere modellen.

Ben je op zoek naar een rond horloge met een minimalistisch design en een vleugje kleur? Kies dan voor de Neutra Minimalist FS5887 van Fossil. Dit horloge is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en zal zeker een statement maken om je pols.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies