Fossil

Neutra Chrono FS5525 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Bruin
Materiaal Stainless steel
Merk Fossil
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code FS5525
Serie Neutra Chrono
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Neutra Chrono FS5525 van Fossil echt iets voor jou. Dit herenhorloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een strak en tijdloos ontwerp.

Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een stoere uitstraling, terwijl de bruine wijzerplaat zorgt voor een warm contrast.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen en stoten. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdsweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het ook kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen.

De Neutra Chrono FS5525 is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Fossil staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met dit horloge laten ze dat opnieuw zien. De zwarte kleurnaam van het merk en de productcode FS5525 maken dit horloge helemaal compleet.

Met zijn ronde vorm en tijdloze design is de Neutra Chrono FS5525 een horloge dat je elke dag met trots kunt dragen. Bestel nu en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies