Fossil

Neutra Chrono FS5512 Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Leer
Merk Fossil
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code FS5512
Serie Neutra Chrono
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Neutra Chrono FS5512 van Fossil een absolute must-have. Dit herenhorloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een robuuste uitstraling.

Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De grijze kleur van de horlogekast geeft het een stoere en eigentijdse look. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het horloge tegen krassen en stoten.

De Neutra Chrono FS5512 werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat die mooi contrasteert met de grijze kast.

Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig leer in een prachtige bruine kleur. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en maakt het horloge comfortabel om te dragen. De Neutra Chrono FS5512 is onderdeel van de Neutra Chrono serie en heeft een klassieke ronde vorm.

Met de Neutra Chrono FS5512 van Fossil haal je een tijdloos en trendy horloge in huis. Het is de perfecte aanvulling op elke outfit en laat zien dat je oog hebt voor stijl en kwaliteit. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en geniet van de vele bewonderende blikken die je zult ontvangen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies