Fossil

Bronson Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Automatic
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Bruin
Materiaal Leer
Merk Fossil
Merk kleurnaam Brown
Merk product code ME3219
Serie Bronson
Vorm Rond

Maak kennis met de Bronson, een stoer en stijlvol analoog horloge voor heren. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 13 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft een moderne uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge is voorzien van een automatisch uurwerk, wat betekent dat het zichzelf opwindt door de beweging van je pols. Geen gedoe meer met batterijen vervangen! Met een waterbestendigheid van 5 ATM kun je dit horloge ook dragen tijdens het zwemmen of douchen, zonder je zorgen te maken.

De bruine wijzerplaat van de Bronson geeft een warme en klassieke uitstraling, perfect in combinatie met het leren bandje. Het merk Fossil staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met de productcode ME3219 weet je zeker dat je een authentiek exemplaar in handen hebt.

De Bronson is onderdeel van de gelijknamige serie en heeft een ronde vorm, waardoor het horloge een tijdloze en elegante uitstraling heeft. Met dit horloge om je pols ben je altijd bij de tijd, zowel qua stijl als functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies