Fossil

Bronson Smoke

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Automatic
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Fossil
Merk kleurnaam Smoke
Merk product code ME3218
Serie Bronson
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Maak kennis met de Bronson, een stoer herenhorloge dat perfect past bij elke outfit. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 13 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De grijze kleur van de horlogekast geeft een moderne en stijlvolle uitstraling.

Het mineraalglas van dit horloge zorgt voor duurzaamheid en beschermt het tegen krassen en stoten. Met een automatisch uurwerk ben je altijd bij de tijd, zonder dat je batterijen hoeft te vervangen. Dit horloge is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen.

De zwarte wijzerplaat van de Bronson geeft een elegant contrast met de grijze kast. Het roestvrijstalen materiaal zorgt voor een stevige en hoogwaardige kwaliteit. Het merk Fossil staat bekend om zijn vakmanschap en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de productcode ME3218 en de serie Bronson weet je dat je een uniek en authentiek horloge in handen hebt.

De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten. De ronde vorm van de Bronson geeft een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt. Met de Bronson van Fossil maak je een statement en laat je zien dat je oog hebt voor stijl en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies