Festina

Watch Boyfriend collection Silver colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Festina
Merk kleurnaam Silver colored
Merk product code F20503/4
Serie Boyfriend collection
Vorm Rond

De Festina Watch Boyfriend collection is een stijlvolle toevoeging aan elke damesgarderobe. Met een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 11 mm, heeft dit analoge horloge een slanke en elegante uitstraling. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat creëren een tijdloos contrast dat moeiteloos past bij elke outfit.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het duurzaam en bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het mineraalglas beschermt de wijzerplaat tegen krassen en stoten, waardoor het horloge er altijd als nieuw uitziet. Met het betrouwbare quartz uurwerk ben je verzekerd van nauwkeurige tijdmeting.

De Festina Watch Boyfriend collection is waterbestendig tot 10 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zelfs voor zwemmen en snorkelen. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit, dit horloge voegt een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid.

Met de zilverkleurige Festina Watch Boyfriend collection laat je zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. De serie is ontworpen met de moderne vrouw in gedachten, die op zoek is naar een horloge dat zowel trendy als tijdloos is. Met de productcode F20503/4 en het merk Festina ben je verzekerd van een horloge dat aan de hoogste standaarden voldoet.

Voeg de Festina Watch Boyfriend collection toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn ronde vorm en zilverkleurige uitstraling is dit horloge een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies