Festina

Sra Ace Esf Bicolore Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Festina
Merk kleurnaam Bicolore Silver
Merk product code F20655/1
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Maak kennis met de Sra Ace Esf, een prachtig analoog horloge voor dames. Met een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 9 mm is dit horloge elegant en subtiel. De goudkleurige kast geeft een luxe uitstraling, terwijl het zilverkleurige wijzerplaat een tijdloze charme toevoegt.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, terwijl de waterbestendigheid van 5 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten, zoals handen wassen of lichte regen.

De Sra Ace Esf is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en langdurige constructie. Het merk Festina staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit horloge is geen uitzondering. Met de merkkleur "Bicolore Silver" en de productcode F20655/1 is dit horloge een echte eyecatcher.

De ronde vorm van de Sra Ace Esf geeft een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, dit horloge past perfect bij elke outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies