Festina

Cab Crono Ace Noir Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Festina
Merk kleurnaam Noir Gold
Merk product code F20634/5
Vorm Rond

De Cab Crono Ace is een stijlvol horloge voor heren dat behoort tot de categorie Analoge horloges. Met zijn goudkleurige kast en zwarte wijzerplaat is dit horloge een echte eyecatcher. De kast heeft een diameter van 45 mm en een dikte van 12 mm, waardoor het horloge een robuuste uitstraling heeft.

Het horloge is voorzien van een chronograaf, wat betekent dat het naast de tijd ook de mogelijkheid biedt om de tijd te meten. Het uurwerk van de Cab Crono Ace is van quartz, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor het geschikt is om te dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen en snorkelen.

Het glas van het horloge is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen en stoten. De kast van de Cab Crono Ace is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het horloge is van het merk Festina en heeft de kleurnaam Noir Gold. De productcode van dit horloge is F20634/5.

Met zijn ronde vorm en elegante design is de Cab Crono Ace een horloge dat perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een formele outfit draagt of juist casual gekleed gaat, dit horloge voegt altijd een vleugje stijl toe aan je look. Met de Cab Crono Ace ben je altijd bij de tijd en straal je zelfvertrouwen uit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies