Festina

Cab Ace Esf Bicolore

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 41 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Groen
Materiaal Roestvrij staal
Merk Festina
Merk kleurnaam Bicolore
Merk product code F20657/3
Vorm Rond

De Cab Ace Esf is een stijlvol herenhorloge van Festina. Met een kastdiameter van 41 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge perfect voor mannen die houden van een iets groter formaat. De goudkleurige kast geeft een luxe uitstraling, terwijl de groene wijzerplaat een opvallend contrast biedt. Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Met een waterbestendigheid van 5 ATM is de Cab Ace Esf ook geschikt om te dragen tijdens het zwemmen of douchen. Het horlogebandje is gemaakt van roestvrij staal, wat niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook lang meegaat.

De Cab Ace Esf is onderdeel van de Analoge horloges collectie en heeft de merknaam Festina. Met de bicolore kleurnaam en productcode F20657/3 is dit horloge een echte eyecatcher. De ronde vorm geeft een klassieke uitstraling, waardoor dit horloge perfect is voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies