Emporio Armani

Renato AR2434 Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Emporio Armani
Merk kleurnaam Silver
Merk product code AR2434
Serie Renato
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Renato AR2434 van Emporio Armani echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 43 mm en een dikte van 11 mm heeft dit analoge horloge een indrukwekkende aanwezigheid om je pols. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een mineraalglas, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurige tijdmeting hebt. Bovendien is de Renato AR2434 waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenbuien.

De Renato AR2434 heeft een gespsluiting, waardoor je het horloge gemakkelijk kunt verstellen voor een comfortabele pasvorm. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Met het merk Emporio Armani weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De AR2434 is onderdeel van de Renato serie en heeft de kleurnaam "Silver". De productcode van dit horloge is AR2434.

Met de Renato AR2434 om je pols ben je altijd bij de tijd en straal je zelfvertrouwen en stijl uit. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en maak een statement met je polssieraad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies