Emporio Armani

Mia AR11526 Gray

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 32 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Emporio Armani
Merk kleurnaam Gray
Merk product code AR11526
Serie Mia
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Mia AR11526 van Emporio Armani echt iets voor jou. Dit prachtige analoge horloge heeft een kastdiameter van 32 mm en een kastdikte van 8 mm, waardoor het een elegante en verfijnde uitstraling heeft. De goudkleurige kast en zilverkleurige wijzerplaat geven dit horloge een tijdloze en luxe uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het bestand is tegen spatwater en regen.

De Mia AR11526 wordt geleverd met een comfortabele leren band in de kleur Gray, die perfect past bij de goudkleurige kast. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke en tijdloze uitstraling. Met de productcode AR11526 en de serie naam Mia, weet je zeker dat je een authentiek Emporio Armani horloge in handen hebt.

Laat jezelf stralen met de Mia AR11526 van Emporio Armani. Dit horloge combineert stijl, kwaliteit en functionaliteit op een unieke manier. Bestel nu en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies