Emporio Armani

Mario AR11241 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Emporio Armani
Merk kleurnaam Black
Merk product code AR11241
Serie Mario
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Mario AR11241 is een stijlvol analoog horloge voor heren van het bekende merk Emporio Armani. Met een kastdiameter van 43 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge een robuuste uitstraling. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat zorgen voor een tijdloze en elegante look.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen en stoten. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 3 ATM is dit horloge bestand tegen spatwater, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

De Mario AR11241 heeft een rond vormgegeven kast en is gemaakt van hoogwaardig stainless steel. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om de pols blijft zitten. Het merk Emporio Armani staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en met de zwarte kleur en de productcode AR11241 is dit horloge een echte eyecatcher.

Of je nu een zakelijke outfit compleet wilt maken of een casual look wilt upgraden, de Mario AR11241 is de perfecte keuze. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige materialen is dit horloge een must-have voor elke moderne man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies