Emporio Armani

Luigi AR1979 Gunmetal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Gunmetal
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Emporio Armani
Merk kleurnaam Gunmetal
Merk product code AR1979
Serie Luigi
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Luigi AR1979 van Emporio Armani een uitstekende keuze. Dit analoge horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een aantal indrukwekkende kenmerken.

Met een kastdiameter van 46 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De gunmetal kleur van de horlogekast geeft het een stoere en eigentijdse uitstraling. Het mineraalglas zorgt niet alleen voor een helder zicht op de wijzerplaat, maar biedt ook duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of het horloge tijdens het handen wassen draagt.

De zwarte wijzerplaat vormt een prachtig contrast met de gunmetal kleur van de kast. Het roestvrijstalen materiaal van de Luigi AR1979 zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een luxe uitstraling. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

Emporio Armani, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. Met de Luigi AR1979 uit de Luigi serie voeg je een tijdloos en elegant horloge toe aan je collectie. Of je het nu draagt tijdens formele gelegenheden of casual bijeenkomsten, dit horloge zal zeker de aandacht trekken.

Laat je persoonlijkheid stralen met de Luigi AR1979 van Emporio Armani. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en mode.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies