EDIFICE

Premium ECB-900DB-1AER Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 48 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Edifice
Merk kleurnaam Silver
Merk product code ECB-900DB-1AER
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Premium ECB-900DB-1AER van Edifice echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 48 mm en een dikte van 13 mm heeft dit horloge een indrukwekkende uitstraling. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat zorgen voor een tijdloze en elegante look.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een mineraalglas, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De Premium ECB-900DB-1AER is onderdeel van de categorie Analoge horloges en heeft de merknaam Edifice. De zilveren kleur geeft het horloge een moderne uitstraling en de productcode ECB-900DB-1AER zorgt ervoor dat je altijd het juiste model kunt vinden.

Met zijn ronde vorm en hoogwaardige materialen is dit horloge niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een fashion statement. Bestel vandaag nog jouw Premium ECB-900DB-1AER en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies