EDIFICE

EFV-540D-1A2VUEF Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Edifice
Merk kleurnaam Silver
Merk product code EFV-540D-1A2VUEF
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de EFV-540D-1A2VUEF van Edifice echt iets voor jou. Dit analoge horloge heeft een zilverkleurige kast met een diameter van 43 mm en een dikte van 12 mm. Het mineraalglas zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak, terwijl het quartz uurwerk zorgt voor nauwkeurige tijdmeting.

Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regen of spatten. De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de zilverkleurige kast, waardoor het horloge een moderne uitstraling krijgt. Het roestvrijstalen materiaal zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De EFV-540D-1A2VUEF wordt geleverd met een handige druksluiting, waardoor je het horloge gemakkelijk om en af kunt doen. De ronde vorm van het horloge zorgt voor een tijdloos en elegant design. Met de merknaam Edifice en de productcode EFV-540D-1A2VUEF weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de EFV-540D-1A2VUEF van Edifice. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies