EDIFICE

Edifice Classic EFR-556D-1AVUEF Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 48 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Edifice
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code EFR-556D-1AVUEF
Serie Edifice Classic
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Edifice Classic EFR-556D-1AVUEF echt iets voor jou. Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een tijdloos ontwerp dat indruk maakt.

Met een kastdiameter van 48 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zilverkleurige kast geeft het horloge een elegante uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten en zelfs tijdens het zwemmen.

De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de zilverkleurige kast en geeft het horloge een moderne uitstraling. Het horlogebandje is gemaakt van roestvrij staal, wat niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook lang meegaat.

De Edifice Classic EFR-556D-1AVUEF is een product van het bekende merk Edifice. Met de productcode EFR-556D-1AVUEF en de serie Edifice Classic ben je verzekerd van een horloge van hoge kwaliteit en vakmanschap.

Laat jezelf opvallen met dit prachtige ronde horloge. Bestel de Edifice Classic EFR-556D-1AVUEF vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies