EDIFICE

Classic EFV-620D-1A4VUEF Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 50 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Edelstaal
Merk Edifice
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code EFV-620D-1A4VUEF
Serie Edifice Classic
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke volwassene? Dan is de Classic EFV-620D-1A4VUEF van Edifice het horloge voor jou. Met zijn zilverkleurige kast en zwarte wijzerplaat straalt dit horloge elegantie uit.

Dit horloge is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. Met zijn chronograaffunctie kun je nauwkeurig de tijd meten, terwijl de quartz uurwerk zorgt voor een betrouwbare en precieze tijdsweergave.

De kast van dit horloge heeft een diameter van 50 mm en een dikte van 11 mm, waardoor het een opvallend accessoire is om je pols. Het mineraalglas beschermt de wijzerplaat tegen krassen en stoten, zodat je horloge er altijd als nieuw uitziet.

Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regen of spatten. Dit horloge kan elke dagelijkse activiteit aan, of je nu gaat zwemmen of je handen wast.

Gemaakt van hoogwaardig edelstaal, is dit horloge duurzaam en gaat het lang mee. De zilverkleurige afwerking geeft het een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De Classic EFV-620D-1A4VUEF behoort tot de Edifice Classic serie, een collectie horloges die bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met zijn ronde vorm past dit horloge perfect om elke pols.

Laat jezelf zien met de Classic EFV-620D-1A4VUEF van Edifice. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies