EDIFICE

Bluetooth ECB-30D-1AEF Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 48 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Edifice
Merk kleurnaam Silver
Merk product code ECB-30D-1AEF
Vorm Rond

Dit Bluetooth ECB-30D-1AEF horloge van Edifice is perfect voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun outfit. Met een kastdiameter van 48 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge een indrukwekkende aanwezigheid om uw pols. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat creëren een tijdloze uitstraling die moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit.

Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het duurzaam en bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het mineraalglas beschermt de wijzerplaat tegen krassen en stoten, waardoor uw horloge er altijd als nieuw uitziet. Met een quartz uurwerk bent u verzekerd van nauwkeurige tijdmeting.

Dit horloge is ook waterbestendig tot 10 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zelfs voor zwemmen en snorkelen. Of u nu op kantoor bent, een avondje uit gaat of een sportieve activiteit onderneemt, dit horloge past perfect bij elke gelegenheid.

Met de ECB-30D-1AEF van Edifice heeft u niet alleen een betrouwbaar en functioneel horloge, maar ook een stijlvol accessoire dat uw persoonlijke stijl benadrukt. Bestel vandaag nog dit prachtige horloge en voeg een vleugje elegantie toe aan uw dagelijkse look.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies