DKNY

Soho NY2341 Gray

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Leer
Merk DKNY
Merk kleurnaam Gray
Merk product code NY2341
Serie Soho
Vorm Rond

De Soho NY2341 is een stijlvol dameshorloge uit de categorie Analoge horloges. Met een kastdiameter van 34 mm en een dikte van 9 mm is dit horloge perfect voor dagelijks gebruik. De roségoudkleurige kast geeft een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken tijdens regenachtige dagen of bij het wassen van je handen.

De wijzerplaat van dit horloge heeft een elegante witte kleur, wat zorgt voor een frisse en tijdloze uitstraling. Het horlogebandje is gemaakt van leer, wat niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan je outfit.

Dit horloge is van het merk DKNY en behoort tot de Soho serie. De grijze kleur van het merk geeft een moderne en trendy touch aan het horloge. Met de productcode NY2341 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig horloge in handen hebt.

De ronde vorm van dit horloge maakt het een tijdloos en veelzijdig accessoire dat perfect past bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, de Soho NY2341 voegt een vleugje stijl en klasse toe aan je pols.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies