Diesel

Timeframe DZ4611 Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 48 mm
Horloge kast dikte 25 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Leer
Merk Diesel
Merk kleurnaam Brown
Merk product code DZ4611
Serie Timeframe
Vorm Rond

Met de Timeframe DZ4611 van Diesel heb je een stoer en stijlvol herenhorloge in handen. De zilverkleurige horlogekast heeft een diameter van 48 mm en een dikte van 25 mm, waardoor het een opvallend accessoire is om je pols. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het blauwe wijzerplaat, dat perfect past bij de leren band in de kleur bruin.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is de Timeframe DZ4611 waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge gerust kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen. Het ronde ontwerp en de serie naam "Timeframe" geven dit horloge een tijdloze uitstraling.

Met het merk Diesel weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De DZ4611 is een must-have voor elke moderne man die houdt van een trendy en robuuste look. Bestel nu jouw exemplaar en maak een statement met dit prachtige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies