Diesel

Split DZ4589 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 51 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Multi
Materiaal Roestvrij staal
Merk Diesel
Merk kleurnaam Black
Merk product code DZ4589
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Split DZ4589 is een stoer herenhorloge van het merk Diesel. Met een kastdiameter van 51 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge een opvallende verschijning om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een robuuste uitstraling, terwijl de multi gekleurde wijzerplaat zorgt voor een speels en dynamisch effect.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen en stoten. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, terwijl de waterbestendigheid van 5 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenbuien.

De Split DZ4589 is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het horloge sluit gemakkelijk met een druksluiting en heeft een klassieke ronde vorm. Met de merknaam "Black" en productcode "DZ4589" is dit horloge een echte eyecatcher voor mannen die houden van stijl en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies