Diesel

MS9 DZ2161 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Diesel
Merk kleurnaam Black
Merk product code DZ2161
Serie MS9
Vorm Rond

De MS9 DZ2161 is een stoer herenhorloge van het bekende merk Diesel. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge een opvallende verschijning om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een moderne en trendy uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen en stoten. Het uurwerk van dit horloge is van het type quartz, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het ook kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen.

De wijzerplaat van de MS9 DZ2161 is zwart van kleur, wat mooi contrasteert met de roestvrijstalen kast. Het materiaal van het horloge is gemaakt van hoogwaardig stainless steel, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De kleurnaam van dit model is Black en de productcode is DZ2161.

De MS9 serie staat bekend om zijn ronde vorm, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze look. Dit horloge is perfect voor mannen die houden van een stoere en stijlvolle uitstraling. Met de MS9 DZ2161 om je pols ben je altijd bij de tijd en maak je een fashion statement.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies