Diesel

Mr Daddy 2.0 DZ7333 Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 66 mm
Horloge kast dikte 14 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Diesel
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code DZ7333
Serie Mr Daddy 2
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en opvallend horloge? Dan is de Mr Daddy 2.0 DZ7333 van Diesel echt iets voor jou! Dit horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor heren. Met een kastdiameter van maar liefst 66 mm en een dikte van 14 mm is dit horloge een echte eyecatcher om je pols.

De goudkleurige kast van dit horloge geeft het een luxe uitstraling, terwijl het zwarte wijzerplaat zorgt voor een stoere touch. Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

De Mr Daddy 2.0 DZ7333 is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en lichte regen. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en robuuste constructie.

Diesel is een bekend merk in de modewereld en staat bekend om zijn unieke en gedurfde ontwerpen. De Mr Daddy 2.0 DZ7333 is een onderdeel van de Mr Daddy 2 serie en heeft de productcode DZ7333. Met zijn ronde vorm past dit horloge perfect bij elke outfit en geeft het je een zelfverzekerde uitstraling.

Laat je persoonlijkheid stralen met de Mr Daddy 2.0 DZ7333 van Diesel. Bestel nu en voeg dit statement horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies