Diesel

Mega Chief DZ4512 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 51 mm
Horloge kast dikte 15 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Nylon
Merk Diesel
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code DZ4512
Serie Mega Chief
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Dan is de Mega Chief DZ4512 van Diesel echt iets voor jou! Dit herenhorloge uit de categorie Analoge horloges is een echte eyecatcher. Met een kastdiameter van 51 mm en een dikte van 15 mm is dit horloge lekker robuust en opvallend.

De zwarte kleur van de horlogekast geeft een stoere uitstraling, terwijl de zilverkleurige wijzerplaat zorgt voor een elegant contrast. Het mineraalglas zorgt niet alleen voor een helder zicht, maar is ook nog eens duurzaam en krasbestendig.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is de Mega Chief DZ4512 waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen en snorkelen.

Het horlogebandje is gemaakt van nylon, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De zwarte kleur van het bandje sluit perfect aan bij de stoere uitstraling van het horloge. Met de productcode DZ4512 en de serie Mega Chief ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct van het merk Diesel.

Laat je persoonlijkheid stralen met de Mega Chief DZ4512. Bestel dit horloge vandaag nog en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies